MuseoSuomi

           -  Suomen museot semanttisessa webissä  -           
  Katso myos Kulttuurisampo - suomalainen kulttuuri semanttisessa webissä  

Uusi haku | Takaisin hakusivulle | Ohjeet | Tietoa ohjelmasta | MuseoSuomi-palaute | English English Tutorial | English About MuseumFinland

lippu:viirin mallinen keppiin kiinitetty lippu, Esbo Sångförening


Materiaali: puuvilla
Valmistuspaikka: Espoo,Suomi
Valmistusaika: 1914
Valmistustekniikka: käsin valmistettu
Asiasana: APPLIKAATIO, NUORISOSEURA, YHDISTYSTOIMINTA
Mitat: Leveys:64cm(leveys keskeltä), Leveys:65cm(leveys alareunasta), Leveys:66cm(leveys yläreunasta), Pituus:122cm(lipun pituus keskeltä), Pituus:210cm(tanko, jolla lippua kannetaan), Pituus:86cm(puutangon pituus)
Museokokoelma: Museokokoelma
Vastuumuseo: Espoon kaupunginmuseo
Asiasanasto: Espoon kaupunginmuseon sanasto
Esineen numero: ECM:3594:90
ID: 359490
suorakaiteen muotoinen lippu, joka on kiinnitetty viidellä naulalla ripustuskeppiin. Lipun pohjakangas on valkoista puuvillapalttinaa, jota kehystää paallikeompeluna tehty vaalean sininen nauha-aihe. Keskelle on maalamalla kuvattu seppele ja tämän sisään sitra-aihe päällikeompeluna. Lipuun on kirjoitettu maalaamalla yläreunaan E.S. sekä alareunaan 1914 Sångfest M:hamn. Katsojasta päin oikeassa alareunassa on jäänteitä sinisistä villalankahapsuista (?). Oikealla reunalla on jäljellä pelkkiä reikiä.Lipussa on paljon tahroja ja punaiseksi värjäytynyt alue.Lippu on kiinnitetty puiseen tankoon, jonka molemmissa päissä on kultainen sipulimainen pitkän muotoinen nuppi.
Materiaali:
Valmistuspaikka:
Valmistusaika: