MuseoSuomi

           -  Suomen museot semanttisessa webissä  -           
  Katso myos Kulttuurisampo - suomalainen kulttuuri semanttisessa webissä  

Uusi haku | Takaisin hakusivulle | Ohjeet | Tietoa ohjelmasta | MuseoSuomi-palaute | English English Tutorial | English About MuseumFinland

lautapeli:Taistelu Karjalasta-peli


Materiaali: pahvi, seosmetalli
Valmistuspaikka: Suomi
Valmistusaika: 1942
Valmistustekniikka: teollinen
Käyttäjä: Lars Morelius
Käyttöpaikka: Suomi,Stensgård,Sepänkylä,Espoo,Suomi
Asiasana: HEIMOAATE, II MAAILMANSOTA, PELIT
Mitat: Halkaisija:1,5cm(pelimerkki), Halkaisija:3,5cm(säilytysrasia), Leveys:12cm(peliohje), Leveys:26cm(säilytyslaatikko), Leveys:36cm(pelilauta), Pituus:15cm(peliohje), Pituus:36,5cm(säilytyslaatikko), Pituus:48,5cm(pelilauta)
Museokokoelma: Museokokoelma
Vastuumuseo: Espoon kaupunginmuseo
Asiasanasto: Espoon kaupunginmuseon sanasto
Esineen numero: ECM:3594:67
ID: 359467
Säilytyslaatikko on suorakulmainen ja se muodostuu kansi- ja pohjaosasta. Pohjaosan reunat ovat violetin väriset, muuten väritön. Kansiosan reunat ovat violetin väriset ja kannessa on punaisella teksti:TAISTELU KARJALASTA KAMPEN OM KARELEN ja keskellä on Karjalan vaakuna. Kansi on rajattu punaisella ja mustalla raidalla. Laatikon sisällä on peliohje, kaksi rasiaa ja pelilauta. Peliohje paperista ja siinä on ohjeet sekä suomeksi että ruotsiksi. Metalliseoksesta valmistetut rasiat ovat ympyrän muotoiset ja muodostuvat kannesta ja pohjakappaleesta. Rasiat ovat väriltään vaalean keltaisia, ja niiden kannen yläreunassa on kapea punainen raita. Toisen kanteen on liimattu punainen paperi ja toiseen sininen. JATKUU LISÄTIEDOISSA.
Esinetyyppi:
Materiaali:
Valmistuspaikka:
Valmistusaika:
Käyttäjä:
Käyttöpaikka:
Käyttötilanne: