MuseoSuomi

           -  Suomen museot semanttisessa webissä  -           
  Katso myos Kulttuurisampo - suomalainen kulttuuri semanttisessa webissä  

Uusi haku | Takaisin hakusivulle | Ohjeet | Tietoa ohjelmasta | MuseoSuomi-palaute | English English Tutorial | English About MuseumFinland

soikko:puusaavi


Materiaali: Puuta, käsittelemätöntä ja galvanoitua rautapeltiä
Valmistuspaikka: Friisilä,Espoo,Suomi,Hellstenin huvila,Friisilä,Espoo,Suomi
Valmistusaika: 1950
Käyttäjä: Kaarlo Hellsten
Mitat: Halkaisija:56cm(pohjan halkaisija), Halkaisija:63cm(suun halkaisija), Korkeus:53,5cm(korkeus ylälaitaan saakka), Korkeus:65,5cm(esineen korkeus), Leveys:10-19,5cm(kimmen leveys), Paino:2cm(kimmen paksuus)
Museokokoelma: Museokokoelma
Vastuumuseo: Espoon kaupunginmuseo
Asiasanasto: Espoon kaupunginmuseon sanasto
Esineen numero: ECM:1860:1
ID: 18601
Kimpiastia. Valmistettu 17 erilevyisestä, (10-19,5 cm), n.2 cm paksusta kimpikappaleesta, joista kahteen on jätetty yläpäähän n. 12 cm korkea uloke kädensijaa varten, sekä kolmesta rautapeltivanteesta. Pohja on ympyränmuotoinen, samoin suu. Kädensijat (saavin vastakkaisilla sivuilla) on yäpäästä kaarrettu särmikkäästi ja niissä on puoliympyrän muotoinen läpi tarttumista varten. Astia laajenee ylöspäin hiukan. Pohja on valmistettu viidestä yhteenliitetystä laudasta. Vanteet on yhdistetty ympyrän muotoon kukin kahdella niitillä. Yhdessä vanteista on mustalla värillä leima: OTK---Helsinki. Laitojen sisöreuna on viistetty, kädensijan kohtia lukuunottamatta.
Esinetyyppi:
Materiaali:
Valmistuspaikka:
Valmistusaika:
Käyttötilanne: