MuseoSuomi

           -  Suomen museot semanttisessa webissä  -           
  Katso myos Kulttuurisampo - suomalainen kulttuuri semanttisessa webissä  

Uusi haku | Takaisin hakusivulle | Ohjeet | Tietoa ohjelmasta | MuseoSuomi-palaute | English English Tutorial | English About MuseumFinland

leikkinuolikotelo ja nuolet:nuolikotelo ja nuolet


Materiaali: pahvi ja havupuu
Valmistaja: Lars Morelius
Valmistuspaikka: Stensgård,Sepänkylä,Espoo,Suomi
Valmistusaika: 1933-1938
Valmistustekniikka: itsetehty
Käyttäjä: Lars Morelius
Käyttöpaikka: Stensgård,Sepänkylä,Espoo,Suomi
Asiasana: ITSETEHTY, LELU
Mitat: Leveys:12,5cm( - " -), Pituus:10,5cm(nuolet), Pituus:14,5cm(nuolet), Pituus:18,5cm(laatikko), Pituus:20,5cm(nuolet), Pituus:86,5cm(olkanauha)
Museokokoelma: Museokokoelma
Vastuumuseo: Espoon kaupunginmuseo
Asiasanasto: Espoon kaupunginmuseon sanasto
Esineen numero: ECM:3594:64
ID: 359464
Beigen värinen kotelo on valmistettu pahvista, jossa on narusta tehty olkainnaru. Kotelo on kapea, neliskanttinen, jossa päällä läppä. Sivut kiinnitetty niiteillä. Sen läpän päällinen on väritetty vesivärein vihreäksi ja siinä teksti: PILPEHÅLLARE. Laatikon etupuolella lukee Lars Morelius ja pohjassa nimikirjaimet LM. Kotelon sisällä on 17 nuolta, joista viisi on kokonaan maalattu oranssilla ja sinisellä eli nuolen terä ja varsi on oranssin värisiä ja nuolen häntäosa on sininen. Kolmessa nuolessa on hiukan näitä värejä. Loput nuolista on pintakäsittelemättömiä. Yhden nuolen häntäosaan on liimattu paperi, jossa on numero 10. Nuolet on itse veistettyjä, joista suurin osa on melko paksuja ja kömpelöitä, 3 nuolta on veistetty tarkemmin kapeammaksi ja ohuemmaksi.
Materiaali:
Valmistaja:
Valmistuspaikka:
Valmistusaika:
Käyttäjä:
Käyttöpaikka: